Onzekere tijden voor ondernemers. Ook voor mij als coach, inmiddels zijn er afspraken en opdrachten geannuleerd en ik merk dat dit wel wat met me doet. Wat ga ik nu dan doen? Ik heb niet zo’n zin om tot 1 juni voor me uit te kijken en te wachten tot het hopelijk overwaait. Het voelt alsof ik ‘verplicht’ stilgezet word terwijl ik graag in beweging ben. Ik ervaar mijn frustratie maar ook mijn behoefte om iets te gaan doen. Op dit soort momenten vertrouw ik op mijn creativiteit en ondernemerschap. Laat het maar even gebeuren en vertrouw erop dat er een moment komt dat ik weet wat ik wil. En dat inzicht kwam vanmorgen.

Wat kan er wel?

Deze vraag ben ik mezelf gaan stellen.
Ik ben coach, heb goede ervaringen met video-coaching en heb ruimte in mijn agenda gekregen.
Ik ben ondernemer, heb behoefte aan positieve energie, wil gebruik maken van mijn creativiteit en blijven bouwen aan mijn onderneming.
Maar er is ook een corona-crisis, die me beïnvloed en waarbij ik mezelf (tijdelijk) tot stilstaan breng.
Voor mij betekent stilstaan ook dat je de ruimte om je heen ontdekt die je moeilijker ziet als je het druk hebt. Zoals de A1 die je op de foto ziet. Ik ken de A1 alleen van de vele auto’s, files en de geluidsoverlast. Nu zie ik echter een A1 die veel banen / mogelijkheden laat zien die graag bereden willen worden. Dit linkt voor mij aan de vragen: Wat kan er wel? Welke baan / mogelijkheid zal ik kiezen om weer in beweging te komen?

Wil jij ook (weer) in beweging komen? Heb jij behoefte aan positieve energie? Wil jij je creativiteit benutten (die iedereen bezit)? Ondernemend bezig zijn en wil jij dat nu gaan doen? Wellicht is onderstaand coaching pakket dan iets voor je.

  • 8 coachgesprekken van 1 uur;
  • Middels videoverbinding (MS Teams, Zoom, Facetime);
  • Wekelijks een gesprek in de periode tot 1 juni 2020;
  • Vergoeding: € 1.000 ex BTW;
  • Het betaalmoment bepalen we in overleg.

Wil jij de komende weken ondernemend in gaan en bewegen in de richting die jou energie geeft? Neem dan contact met mij op zodat we in gesprek kunnen gaan over ‘Wat kan er wel?’

Ik ben bereikbaar op 06-22143775 en [email protected]