De Startversneller en € 1.000 subsidie

Gebruik maken van een subsidie van € 1.000 voor coaching?
Kijk hieronder of je aan de voorwaarden van de Startversneller voldoet.

  • Je bent als ondernemer korter dan 6 jaar minus 1 dag ingeschreven bij de Kamer van Koophandel.
  • Je bedrijf is gevestigd in Overijssel of Gelderland.
  • Je bent bereid een investering in tijd en geld te doen om jouw ondernemersvaardigheden (door) te ontwikkelen.
  • Je hebt je aangemeld bij www.destartversneller.nl en voldoet aan hun voorwaarden.

Als startende ondernemer wil je je graag verder ontwikkelen, maar je wilt ook helderheid over de kosten. Voor mijn klanten die voldoen aan de voorwaarden van De Startversneller bied ik onderstaand pakket aan.

  • 5 Coach gesprekken van 1,5 uur.
  • Gesprekken vinden plaats in Bathmen in een ontspannen omgeving.
  • Kosten van dit pakket zijn € 1.250 exclusief BTW, subsidie bedraagt € 1.000, waardoor jouw eigen investering slechts € 250 exclusief BTW bedraagt.
  • Het onderwerp van coaching bepaal jij zelf.

Naast dit coach pakket ontvang je als deelnemer van De Startversneller nog meer voordelen. Je krijgt een Ondernemers E-scan voorafgaand en na afloop van het coachtraject. Dit geeft je inzicht in waar je staat ten aanzien van ondernemersvaardigheden en waar jouw ontwikkelmogelijkheden liggen. Tevens biedt de Startversneller een voucher voor opleidingsmogelijkheden naast coaching. Voor meer info zie: www.destartversneller.nl.

Hoe werk ik?

Tijdens de gesprekken zal ik o.a. werken met wat er tussen ons in de coach relatie gebeurd. Dit kan antwoorden op jouw vraag bevatten. Deze informatie is namelijk zuiver, altijd beschikbaar, het gebeurd nu tussen ons en is niet ‘gekleurd’ door tijd en inzichten.
Dit betekent dat ik niet werk met een vooraf bedacht programma of een stappenplan. Iedereen is uniek en heeft iets unieks nodig. Dat wat bij de één werkt hoeft bij de ander niet te werken. Tijdens de gesprekken overleggen we regelmatig of we op het goede spoor zitten en blijven we de rode draad van jouw coach vraag voor ogen houden.

Contact

Wil je meer weten over coaching of heb je interesse in een kennismakingsgesprek neem dan contact met me op (06-22143775 of [email protected])