Aanbod coachen:

8 sessies ‘bewegend coachen’ van 1,5 uur in omgeving Deventer.

Wat verwacht ik van jou:

  • Jij hebt een coach vraag / behoefte aan coaching.
  • Jij bent mkb-accountant.
  • Tussen de coach sessies, werk je actief mee aan het beantwoorden van reflectievragen en het geven van feedback over de coaching.
  • Jij bepaalt zelf wat dit waard is en wat je mij daarvoor betaalt.

Waarom doe ik dit?

Mijn kennis van de mkb-accountantsmarkt, mijn ervaring en opleiding als coach en mijn passie voor bewegen vanuit Aikido en yoga, wil ik samenbrengen in mijn werk. Meer bewegen tijdens het werk heeft steeds meer aandacht en laat positieve resultaten zien voor mens en bedrijf. Ik wil hier graag nog een stap verder in gaan. Accountants die willen veranderen gaan in eerste instantie vaak in hun hoofd op zoek naar mogelijkheden. Als daar geen oplossingen meer komen zie ik accountants vast lopen. En hoe dan verder? Daar zie ik veel mogelijkheden in ons lichaam. Ons lichaam is een grote informatiebron, maar we hebben niet geleerd hoe we daar gebruik van kunnen maken. Dat is wat ik wil gaan inzetten tijdens de sessies ‘bewegend coachen’.  We gaan dus uit de coach stoel en iedereen kan het, je hoeft niet sportief te zijn.
Ik heb de ambitie dit als een dienst in de markt te gaan zetten, maar ik heb behoefte aan meer ervaringen zodat ik kan onderzoeken wat werkt en wat niet werkt.

Wat levert bewegend coachen jou op?

Tijdens de sessies werken we net als bij ‘gewone’ coaching met jouw vraag. Je mag dan ook verwachten dat er gedurende en na de sessies beweging gaat komen in jouw vraagstuk. Tevens leer je hoe je jouw lichaam kunt inzetten voor de vraagstukken die je tijdens je werk tegen komt.
Daarnaast levert de reflectie en feedback tussen de sessies je extra reflectiemateriaal op. Het gaat immers over jou en hoe de coaching is verlopen. Het is een extra aandachtsmoment  tussen de sessies om even stil te staan bij de coaching en bij jezelf. En alles wat je aandacht geeft groeit. Dus ook het antwoord op jouw vraag.

En nu?

Heb je interesse om met mij dit onderzoek aan te gaan bel of mail me dan (06-22143775 of [email protected]). Hopelijk kunnen we elkaar in beweging krijgen en een stap vooruit zetten.
Voor meer info over mij zie www.wendybent.nl