Bezoek een willekeurige website van een accountants- of administratiekantoor en je leest waar het kantoor onderscheidend in is. Ondertussen is de beroepsgroep hard op zoek naar wat ‘onderscheidend zijn’ nu eigenlijk betekent. Als we dat weten en ook nog zijn, dan komt het allemaal wel goed, toch? Om je werk goed te doen, is het niet nodig om te proberen om onderscheidend te zijn. Het is belangrijk om jezelf te zijn! Als je dat bent, komt het onderscheidende vanzelf boven drijven. Jezelf blijven ontwikkelen wordt dan ook geen opgave, maar een plezierige bezigheid. Lees de tip om vooral jezelf te zijn.

Tip

Wees jezelf – dat is je beste versie. Dat is echter makkelijker gezegd dan gedaan. We leven in een maatschappij waarin veel mensen druk vanuit hun omgeving ervaren. Het moet allemaal beter, sneller, goedkoper en nog veel meer. Daarmee lijkt er telkens een ‘hogere lat’ te komen. Helaas met allerlei vervelende gevolgen van dien. Kun jij alle ICT-ontwikkelingen nog bijbenen? En alle wetswijzigingen? Kun jij de hoge werkdruk nog aan? Ben jij ’s avonds ook zo moe?

Ruimte maken voor jezelf, jouw gedachtegoed en behoeften is dé manier om ‘meer jezelf’ te worden. Geef jezelf de aandacht die je verdient, immers: alles wat je aandacht geeft, groeit. Dus laat jezelf groeien naar de beste versie van jezelf. Dit kun je doen door te onderzoeken wat voor jou belangrijk is, en dit passend te maken met je dagelijkse werk. Zodat je meer plezier hebt, meer energie krijgt en je je werk langer volhoudt. Goed voor jou, goed voor je kantoor, goed voor je klanten en goed voor je privé-omgeving. Doe je dit liever met iemand samen, ga dan in gesprek met een coach. Samen is het leuker en kom je verder.

Meer weten? 06-22143775 of [email protected]