I did it my way!

Een bekende tekst uit een prachtig lied van Frank Sinatra. Voor mij een tekst die staat voor mijn manier van leven. I do it my way, iets dat ik al jong heb geleerd en nog steeds met veel plezier toepas.

Dit betekent ook dat ik nogal eens uitdagingen op mijn pad tegenkom. Ik loop niet altijd de gebaande paden maar leg liever mijn eigen pad. Voor mijn omgeving soms een vreemde keus, maar voor mij de enige die werkt. Op dit moment ben ik ook weer bezig om een pad te leggen. En daarbij heb ik jouw hulp nodig. Wil jij me uitdagen?

Mijn ambitie is om in de accountantsmarkt meer aandacht te krijgen voor persoonlijk leiderschap en natuurlijk ondernemerschap. Ik zie accountants worstelen met de hoge werkdruk, het afnemende rendement, de toenemende beroepseisen en verwachtingen en het afnemen van het werkplezier. En ik zie dat ik de kennis en ervaring heb om daar iets in te veranderen.
Accountant, doe waar jij goed in bent, waar jij blij van wordt en regel wat er geregeld moet worden om te kunnen functioneren zoals jij dat wilt. Op een manier die is vol te houden en gezond voor je is. En kies daarin vooral jouw eigen pad. Ik geloof niet in kopiëren en heb genoeg ervaring met mezelf en anderen om te weten dat kopiëren niet werkt. En accountant, het is mogelijk om binnen de beroepsregels ruimte te vinden voor jouw eigen pad.

Accountant: waar kun je mij in uitdagen?

Je hebt al van alles geprobeerd en toch ben je niet tevreden met jouw situatie. Velen hebben zich al tegen je aan bemoeid, maar je voelt je niet gehoord. Dan is het wellicht tijd om het gebaande pad af te gaan om samen met mij te onderzoeken hoe jij jouw pad wilt bewandelen. Ik stop niet daar waar anderen geen mogelijkheden meer zien. Dat blijkt wel uit het feit dat velen mij afraden me te richten op de accountant als het gaat om persoonlijk leiderschap en natuurlijk ondernemerschap. Ik geloof erin, ik zie mogelijkheden en ik vermoed dat ik een lange adem nodig heb. Geen probleem, dat zij dan maar zo, dit voelt als mijn pad en ik ga ervoor.
Daag me uit door je reactie te geven op dit blog en door jouw uitdaging met mij te delen. Laten we kijken of onze paden elkaar kunnen kruisen, zodat we beide weer een stap kunnen zetten. Ieder op onze eigen manier.

Wat kan ik bieden?

Ik kan individuele coaching, een groepstraining of maatwerk begeleiding bieden. Ik zorg voor professionele en zorgvuldige begeleiding op academisch niveau. Met 25 jaar werkervaring als accountant, 10 jaar coaching, training en begeleiding van accountantskantoren, een cum laude afgeronde Master Executive Coaching in Engeland, een Europese certificering als Executive Coach en intensieve supervisie bewandel ik niet het gebaande pad en weet ik goed wat er nodig is om je pad te ontdekken. Waarbij ik zeer zorgvuldig te werk ga, me richt op iemand in beweging krijgen en dit alles volledig vanuit de vraag en behoefte van mijn klant.

Daag me uit en neem contact op. Dan daag ik jou uit je volgende stap te gaan zetten. Bel me op: 06-22143775 of mail naar [email protected]. Meer info is te vinden op www.wendybent.nl.